Attentus | Central Park Pathway
16647
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16647,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-9.1.3,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Central Park Pathway

LOCATION

Burnaby, BC

About This Project

Central Park required the restoration and realignment of a 600m stretch of the multi-use BC Parkway Urban Trail and a parking lot. Attentus designed, implemented, and coordinated with the three public agencies that had interests in the trail. The design has 3 main features. The first is a 4m wide asphalt trail with a granite cobble median to unobtrusively differentiate pedestrian and cyclist route. The second is a drainage system to convey overland flow. The third one is a cost effective LED lighting solutions for a sophisticated look with clear visual sightlines.